Söndag 30 augusti

Jag har haft en pluggpaus i två veckor. Mest för att jag inte har kunnat göra tentan och då känns det dumt att börja med en kurs så pass långt innan tentan ska göras. Nu börjar det dock bli dags då jag ska skriva tenta den 16 september, och innan dess hinna skicka in fem uppgifter, men det borde jag väl klara av. 
 
Igår va det kräftis, som innehöll en 5-kamp. Det är första gången som vi har fullföljt en 5-kamp i det här gänget (som jag har vart med på i varje fall). Jäkligt roligt, och vinnarskallen kommer fram. Tyvärr så förlorade mitt lag, och min tand gick av, men jag är ändå nöjd över våran insats och överraskad och glad att vi äntligen lyckades fullfölja en 5 kamp till slutet!!
 
Jag ska också berätta för er alla som läser att min eller min och Js lilla supergosse Winston skötte sig så exemplariskt! Inte ett gnäll och inte ett skrik. Han gick runt och minglade och lekte med sina leksaker. När vi körde 5-kamp satt han i sin vagn och hejade på samtidigt som han spelade spel på paddan och åt ostbågar. 
Jag är alltid stolt över honom, men jag blir extra stolt och mallig när han är så jäkla snäll och lätt att ha att göra med även när vi är borta. Vi åkte hem klockan 22 och han somnade så fort vi satte in honom i bilen.
Bästaste killen. 
 
 
Nu är J ute och springer och Winston sover. Själv ska jag börja plugga och sedan ska vi se en film när J kommer hem. "Vi" såg en film igår, dock somnade jag efter 5 minuter men det jag hann se va roligt. Undra om han vill se samma idag igen så jag får se klart..
 
 
(Det fungerar inte riktigt att lägga in bilder, men det betyder bara att ni får bildregn sen när det börjar fungera)