Tisdag 31 mars

Jag tycker att dom senaste dagarna har varit helt otroliga i Winstons utveckling. Inte nog med att han är så oerhört glad och nöjd hela tiden (peppar peppar), så har han nu sovit i sitt rum i snart en vecka utan problem, han har lärt sig att gå ner ifrån sängen, soffan osv, nu går han tom ner i trappen helt själv. Idag och igår har han gått, gått, gått, gått! Så himla duktig. Jag blir så stolt och glad! 
Winston började gå för ungefär en månad sen och tog några steg varje dag, men sedan slutade han helt plötsligt och ville inte gå någonting. Dom här två dagarna har han gått "långa" sträckor och idag har han knappt krupit någonting. Förutom när J kom hem så han har fortfarande inte fått se någon promenad-Winston. 
 
Imorgon är sista heldagen innan vi, och dom flesta andra, får 4 1/2 dagars ledigt tillsammans. Åh som jag längtar. Vi ska äta påsklunch med Js jobb på torsdag och efter det styr vi mot påskmys i Södertälje. Längtar ihjäl mig!
Så imorgon ska vi förbereda delux, städa, tvätta och packa. När vi kommer hem är det endast 1 (!!!!!) vecka kvar till Turkiet, och idag har jag känt en längtan och en glädje över att vi ska åka, bara en gnutta rädsla så det är framsteg. 
 
 
Nu; plugg och sedan ska vi titta på lite serier.