Fredag 27 februari

Imorgon är dagen då det smäller, LOPPIS. Jag har samlat ihop så sjukt mycket grejer att bara tanken på att komma dit med alla mina saker får mig att bli rosenröd om kinderna. Och då ska ni veta är det inte egentligen allt som jag hade tänkt mig.. 
Jag är iaf så exalterad och nervös och förväntansfull och sprallig att jag antagligen inte kommer att kunna sova ikväll, det återstår att se.
 
Igår hade vi en strålande dag, inte vädermässigt men sällskapsmässigt. Sandra kom halv två och vi gick och letade någon öppen sportbar för att kunna kolla skidorna, och det var ju lättare sagt än gjort. När vi väl kommit på plats så bestämmer sig Winston att han ska delta i bajs-VM och jag får byta SJU (!!!) bajsblöjor inom loppet av två timmar. 
Lite dags salongsberusade gick vi till en annan sportbar och bara satt och mös. Perfekt dag med perfekt sällskap helt enkelt, och jag känner att jag är uppe ur mitt seghål. 
 
Kvällen ser ut att inte gå i något fredagsmys tecken utan vi ska betala räkningar, packa, göra matlådor till herr liten, och jag ska försöka att få iväg min fjärde uppgift. Den här veckan har varken gått i pluggets eller träningenstecken, men det är bara att komma tillbaka starkare nästa vecka.