Torsdag 19 januari

Två heltidsjobb, två barn och två föräldrar som tränar kräver en hel del planering. 

Jag kan inte förstå hur vi ska hinna med saker och ting. Vi får prova oss fram i några veckor och sen får vi sätta oss ner, utvärdera och se vilka delar som måste bli bättre och planeras om. 
Jag kan säga såhär. Jag kommer inte ihåg sist jag var vaken längre än till 21.30 på en vardag. Det här med att jobba har nu kommit ifatt mig och jag är helt slut. Tur att jag är pigg på dagen! 

Uppdatering då:

Jax började gå på nyårsafton. Nu går han överallt och är otroligt duktig. Näst sista dagen på inskolningen den här veckan och från och med måndag går båda barnen heltid. 
Fortfarande glad och gosig. Har börjat kramas och "pussas" vilket är otroligt mysigt! 

Winston har fyllt tre år. Helt galet. Han har nyligen gått igenom någonting där varken vi eller han har känt igen sig skälv, men nu börjar han komma tillbaka. Helt blöjfri på dagarna (har vart sen i slutet av november) men har fortfarande blöja på natten. Sover fortfarande oroligt och är väldigt rädd när han vaknar. Har blivit jätte modig i vattnet och simmar helt utan oss ("simmar" och med puffar).

Jag och Johan har väl knappt pratat med varandra på flera dagar. Jag har fastnat i en serie som jag oftast somnar till och Johan sitter fast med huvudet i datorn. Dags för en förändring där tror jag. Utvärdering, förändring, check!
Men jag älskar honom, minst lika mycket som alltid, om inte mer. Bara grejen att han faktiskt älskar mig som är mer pensionär än 28-årig tjej säger ju en hel del. 

Att tänka på under 2017 är att dricka mindre vin. Överlag alltså. Det spelar ingen roll om jag drar ner på mängden eller inte. Jag mår ändå så otroligt dåligt efteråt. Inte värt det. Alkoholfritt för min del, mestadels, från och med nu.